Terugblik

Bakkerij Dewulf werd in 1967 opgericht door vader en moeder Hugo Dewulf en Godelieve Schepens.

Toen in 1985 zoon Mark Dewulf de beslissing nam om de zaak over te nemen, werd een nieuwe locatie gezocht in Sint-Amandsberg, waar ruimte was om de zaak verder uit te bouwen. Even later installeerde Bakkerij Dewulf als eerste bakker in Sint-Amandsberg de voor dei tijd innoverende broodautomaat.

In 1994 vervoegde Marks huidige vrouw, Annick Verneert het team, waarbij Mark instaat voor de productie en alle technische zaken, en waarbij Annick de winkel en de administratie op zich neemt. Marks ouders blijven daarbij een continue helpende hand.

De nieuwe grote bakkerij zoals deze vandaag is gekend, werd gebouwd in 1995. In 1996 werd gestart met een uniek concept: Drive-in bakkerij. Deze succesformule is enig in zijn soort, en geeft mensen de mogelijkheid om 's avonds verse broodjes en meer lekkers af te halen, en dit snel en zonder uit de auto te moeten stappen. Nog datzelfde jaar werd de winkel vergroot, en het personeelsbestand uitgebreid naar een tiental voltijdse medewerkers.

Bij Bakkerij Dewulf wordt voortdurend gedacht aan vernieuwing en dit zowel in de productie als in de verkoop. Zo werd in 2009 de winkel in een nieuw kleedje gestoken, en werd de productieruimte nog maar eens uitgebreid met 500m². Bij dit alles wordt continu aan hygiëne gedacht. Want daar staat Bakkerij Dewulf voor: Een vers product, gemaakt met de beste zorgen.

terug..

  • bakker2.jpg
  • bakker3.jpg
  • bakker4.jpg
  • bakker5.jpg
  • bakker6.jpg
  • bakker7.jpg