Disclaimer

Deze website is eigendom van BAKKERIJ DEWULF. De toegang tot of het gebruik van deze website is ondergeschikt aan de onderstaande gebruiksvoorwaarden. Door deze website te betreden of te gebruiken stemt u in met de gebruiksvoorwaarden. Bent u het niet eens met de gebruiksvoorwaarden, dan mag u deze website niet betreden.

Copyright
De volledige inhoud van deze website en het eigendom van BAKKERIJ DEWULF worden beschermd door het auteursrecht. Zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van BAKKERIJ DEWULF is het strikt verboden de inhoud te kopiëren, behalve voor niet-commercieel individueel gebruik; ook nadien mag de inhoud niet worden gekopieerd, gereproduceerd of op enige andere wijze worden herverdeeld.

Handelsmerken
Behoudens andersluidende vermelding zijn alle productnamen handelsmerken van BAKKERIJ DEWULF of van haar dochterondernemingen of aanverwante bedrijven. Het gebruik van deze handelsmerken is uitdrukkelijk verboden en kan een inbreuk vormen op de wetgeving betreffende auteursrecht of handelsmerken.

Schade
Door deze website te betreden, gaat u ermee akkoord BAKKERIJ DEWULF te vergoeden voor alle schade die voortvloeit uit eender welke inbreuk die u begaat op deze gebruiksvoorwaarden.

Inhoud
Alle gegevens op deze website hebben uitsluitend informatieve doeleinden. BAKKERIJ DEWULF kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor schade, inclusief directe of incidentele schade, die voortvloeit uit het betreden of gebruiken van deze website, uit de onmogelijkheid om de website te gebruiken of voor fouten of weglatingen in de inhoud op deze website.

Toepasbaar recht
Deze gebruiksvoorwaarden en het gebruik van deze website worden uitsluitend beheerst door het Belgisch recht. Elk geschil dat uit deze gebruiksvoorwaarden voortvloeit, wordt voor de hoven en rechtbanken van Brussel gebracht.

Varia
BAKKERIJ DEWULF behoudt zich het recht voor de gebruiksvoorwaarden bij te werken en de inhoud van haar website te allen tijde aan te passen.